Alla inlägg under mars 2010

Av Lotta - 12 mars 2010 12:57

städa, städa varje fredag och så varje jul. Det tycker jag är kul...... ja så sjunger Pippi men vet inte riktigt om jag kan hålla med om det. Har iaf städat idag. Skönt när det är så varmt ute har vädrat med balkongdörren öppen och slängt ut mattor. Skurade även i kök och hall. när det blänker mot golvet så syns små kladdiga handavtryck...=)

Ringde några och ville köpa torkskåpet.=) toppen att bli av med det ev. kommer dom och hämtar det i em.


Köpte två jätte fina ljuslyktor igår. En stor och en liten de var två pack såg ut som lyktor som tomten har typ..... men nu när jag packa upp och skulle göra iordning dom så går inte "dörren" att öppna på den lilla lyktan. vågar inte ta i för hårt heller men nånting gör att det tar emot. tänkte micke skulle få kika på den med annars måste jag åka och byta den. Hoppas att ajg har kvittot kvar bara.


I helgen blir det lugnt. vi är lediga ihop på lördag så få se vad vi hittar på. Hörde att min moster ska till falun så få se om det blir en väda dit och hälsar på dom.


nä ska fortsätta städa medans lillspöket sover.


hade

sol

Av Lotta - 10 mars 2010 11:56

sol underbara sol. Har balkongdörren öppen och hör hur det droppar från taken. Skönt att det smälter bort lite snö från vägarna.

Har idag varit och klippt mig. Skönt och fixa till lite då det varit lite ojämnt när jag bara låtit det växa ut. Riktigt nöjd hoppas jag kan fixa det själv sen med. Blir ju alltid så snyggt när frisören har fixat till det. Men hon gav mig lite tips så det ska nog gå bra. Ibland blir det tom. bättre när man får fixa det själv så som man vill ha det.


Lägger ut lite bilder som låg i kameran med.


hade


        

Av Lotta - 6 mars 2010 21:59

Ja vad har hänt idag då? Dagen började tidigt (som vanligt) Elsa är inte mkt för sovmorgon. Jag gick upp med Elsa så fick micke ta en sovmorgon. Behövde gå upp och städa inför klädvisning iaf så det var väl bra med. Morgonen gick iaf åt till att städa baka och förbereda inför visiningen. När micke vaknade så skyndade vi oss ner till centrum en vända kom på att vi är bjudna på kalas imorgon och har inte köpt present. Passade på att visa micke några tapeter som jag hittat och vill ha i sovrummet. Han gillade dom så det kommer bli toppen fint  =)

När vi kom hem så kommer syster förbi innan hon skulle börja sitt jobb. Vi åt lunch ihop hon hade köpt med sig god thaimat. Sen vart det en snabb visining för henne iom att hon inte kunde vara med på visningen.

Tyvärr kunde det inte komma så många senare heller. Men det vart trevlig. Blir istället att jag kommer ha en visning i morgon med då flera kunde då istället. Det funkade för hon som vi skulle på kalas hos vart sjuka.


Har precis tittat på melodifestivalen tycker så mkt om Pain of salvation och Jessica anderssons låt var riktigt bra. Gillade också crusified barbara.

Micke jobba natt så det är så tomt här. Saknar honom. Men han tyckte nog det var skönt att slippa melodifestivalen åtminstånde en lördagskväll...=)


Nä ska ta och gå och sova nu. Blir upp tidigt igen imorgon blir nog lite vasaloppet då med.


hade

Av Lotta - 3 mars 2010 14:43

Ja nu är gamla bilen såld. Gick snabbt och enkelt. Satte ut annonsen på blocket imorse. Efter ca. 30 min. ringer en kille som vill titta på den. KOmmer och tar den med sig på en gång. Snabbt och enkelt. Så skönt att bli av med den.   

Har nu satt ut en till annons på blocket på torkskåpet som följde med huset när vi köpte det. Hoppas det går lika snabbt och enkelt att sälja det. Vore skönt att bli av med. Det är ju i jätte fint skick så man tycker inte det borde vara nå problem. Vet dock inte hur gamalt det är. Det ser väldigt nytt ut och knappt använt men hittar ingenstans ungefär hur gamalt det är. Hoppas det inte blir några problem vid en försäljning.


Så skönt att sälja bort lite saker man inte behöver som bara står. Ska gå igenom mer få se om det finns annat som kan säljas bort. Får nog annars fixa nån loppis i sommar för att bli av med lite små saker.


Nä nu ska jag ta och äta lite lunch vart sen lunch idag.


hade

Av Lotta - 3 mars 2010 11:34

För några veckor sedan kalasade vi på semlor. Elsa tyckte det var godast med grädden men roligast var ändå att busa med pappa. De satte grädde på näsorna och pussade bort det. Lägger in bilder så får ni se.


        

ork

Av Lotta - 2 mars 2010 21:01

Ja det skulle jag behöva nu massor med ork har så mkt jag behöver göra och fixa här hemma men bara för att det är så mkt så blir inget gjort. Måste sortera upp massa gamla bebiskläder från elsa i kartonger och märka upp. Måste märka lite dagiskläder med. Hon har dragit iväg i längden så mkt har blivit för litet för henne. Har fortfarande kartonger och grejer som måste gås igenom sen flytten. Ska slipa och måla kökssoffan. Men det har inte varit väder att stå ute och slipa soffan. Hoppas på en bra dag här framöver. Sen är det så mkt som står still för det saknas bokhyllor, garderober m.m har ingenstans att lägga saker pga. det. Har en lång lista till IKEA som vi skulle åka och handla endel men blev inget alls när bilen paja.....  så himla tråkigt. Skulle behöva en ny tvättmaskin med..... alltid är det nåt och det tråkigaste som finns att lägga pengarna på är ju bilarna.

Aja det är som det är. Har kikat lite på blocket med efter bokhyllor garderober m.m men det fanns inget bra. Får kika vidare.


Hoppas på att jag imorgon ska vakna full av energi och arbetsglädje..... Det var ju ett tag sedan chansen är inte så stor men man kan ju alltid hoppas.

Nä ska ta och kika igenom blocket en sista gång innan det är dags att sova. Ska titta efter en ny säng till elsa med.


hade

Av Lotta - 1 mars 2010 21:16

  Tror jag drabbats av kroniskt trötthetssyndrom eller nåt......eller så beror det nog på en helg full med jobb. HAr jobbat tuffa pass med högt tryck på jobbet och lite sömn. Har idag varit ledig men tyvärr blir det inte till att ta igen sig då utan då måste man göra allt som kommit efter under helgen så som städa, tvätta och plocka överallt. Vill ha en ledig dag utan måsten och bara få njuta av en ledig dag helt enkelt. Imorgon blir det upp till jobb igen. Jobbar tre dagpass så då blir det till att gå upp 5 på morgonen...


Ska bli skönt att få vara lite ledig nästa helg iaf. då blir det klädvisning och så är vi bjudna på kalas.


Nä ska ta och slöa en stund till i soffan innan det blir dags för sängen.


hade

Ovido - Quiz & Flashcards