Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Lotta - 6 mars 2010 21:59

Ja vad har hänt idag då? Dagen började tidigt (som vanligt) Elsa är inte mkt för sovmorgon. Jag gick upp med Elsa så fick micke ta en sovmorgon. Behövde gå upp och städa inför klädvisning iaf så det var väl bra med. Morgonen gick iaf åt till att städa baka och förbereda inför visiningen. När micke vaknade så skyndade vi oss ner till centrum en vända kom på att vi är bjudna på kalas imorgon och har inte köpt present. Passade på att visa micke några tapeter som jag hittat och vill ha i sovrummet. Han gillade dom så det kommer bli toppen fint  =)

När vi kom hem så kommer syster förbi innan hon skulle börja sitt jobb. Vi åt lunch ihop hon hade köpt med sig god thaimat. Sen vart det en snabb visining för henne iom att hon inte kunde vara med på visningen.

Tyvärr kunde det inte komma så många senare heller. Men det vart trevlig. Blir istället att jag kommer ha en visning i morgon med då flera kunde då istället. Det funkade för hon som vi skulle på kalas hos vart sjuka.


Har precis tittat på melodifestivalen tycker så mkt om Pain of salvation och Jessica anderssons låt var riktigt bra. Gillade också crusified barbara.

Micke jobba natt så det är så tomt här. Saknar honom. Men han tyckte nog det var skönt att slippa melodifestivalen åtminstånde en lördagskväll...=)


Nä ska ta och gå och sova nu. Blir upp tidigt igen imorgon blir nog lite vasaloppet då med.


hade

Ovido - Quiz & Flashcards