Alla inlägg den 2 mars 2010

ork

Av Lotta - 2 mars 2010 21:01

Ja det skulle jag behöva nu massor med ork har så mkt jag behöver göra och fixa här hemma men bara för att det är så mkt så blir inget gjort. Måste sortera upp massa gamla bebiskläder från elsa i kartonger och märka upp. Måste märka lite dagiskläder med. Hon har dragit iväg i längden så mkt har blivit för litet för henne. Har fortfarande kartonger och grejer som måste gås igenom sen flytten. Ska slipa och måla kökssoffan. Men det har inte varit väder att stå ute och slipa soffan. Hoppas på en bra dag här framöver. Sen är det så mkt som står still för det saknas bokhyllor, garderober m.m har ingenstans att lägga saker pga. det. Har en lång lista till IKEA som vi skulle åka och handla endel men blev inget alls när bilen paja.....  så himla tråkigt. Skulle behöva en ny tvättmaskin med..... alltid är det nåt och det tråkigaste som finns att lägga pengarna på är ju bilarna.

Aja det är som det är. Har kikat lite på blocket med efter bokhyllor garderober m.m men det fanns inget bra. Får kika vidare.


Hoppas på att jag imorgon ska vakna full av energi och arbetsglädje..... Det var ju ett tag sedan chansen är inte så stor men man kan ju alltid hoppas.

Nä ska ta och kika igenom blocket en sista gång innan det är dags att sova. Ska titta efter en ny säng till elsa med.


hade

Ovido - Quiz & Flashcards