Alla inlägg den 3 mars 2010

Av Lotta - 3 mars 2010 14:43

Ja nu är gamla bilen såld. Gick snabbt och enkelt. Satte ut annonsen på blocket imorse. Efter ca. 30 min. ringer en kille som vill titta på den. KOmmer och tar den med sig på en gång. Snabbt och enkelt. Så skönt att bli av med den.   

Har nu satt ut en till annons på blocket på torkskåpet som följde med huset när vi köpte det. Hoppas det går lika snabbt och enkelt att sälja det. Vore skönt att bli av med. Det är ju i jätte fint skick så man tycker inte det borde vara nå problem. Vet dock inte hur gamalt det är. Det ser väldigt nytt ut och knappt använt men hittar ingenstans ungefär hur gamalt det är. Hoppas det inte blir några problem vid en försäljning.


Så skönt att sälja bort lite saker man inte behöver som bara står. Ska gå igenom mer få se om det finns annat som kan säljas bort. Får nog annars fixa nån loppis i sommar för att bli av med lite små saker.


Nä nu ska jag ta och äta lite lunch vart sen lunch idag.


hade

Av Lotta - 3 mars 2010 11:34

För några veckor sedan kalasade vi på semlor. Elsa tyckte det var godast med grädden men roligast var ändå att busa med pappa. De satte grädde på näsorna och pussade bort det. Lägger in bilder så får ni se.


        

Ovido - Quiz & Flashcards