Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Lotta - 29 maj 2009 22:03

idag är jag ledig är faktiskt ledig hela helgen. Så skönt tyvärr får man ju jobba desto mer nästa v. men men ska bli skönt med en ledig helg och att det ska bli/är så fint väder.


Idag har jag varit till frissan. Äntligen har längtat så då det var riktigt långt nu. Det var en elev som klippte mig, det gick bra och hon var väldigt noggrann. Lite små missar och så tog det väldigt lång tid men men nu är det klart och jag fick det lite billigare så det var ju bra.

Har även städat och bakat idag för imorgon blir det kalas. Men iom att det ska bli så fint väder så ska vi ha kalaset ute i trädgården.=)

Har lite kvar att göra på tårtorna men det hinner jag fixa klart imorgon med.


I tisdags så hade jag och min mamma bestämnt att vi skulle ses i falun efter mitt jobb. Så vi möttes upp men till min förvåning när vi kom till bilen så stod även min äldsta syster där. Dom började sjunga för mig och jag fick jätte fina blommor. Sen åkte vi ner till stan kikade lite i affärer, åt sushi och fikade. Allt detta då min mamma inte har möjlighet att komma imorgon. Det var så mysigt kul att få göra något extra särskillt när man fyller lite halv jämnt..=)


Har fått lite frågor om kläderna som jag säljer.

Kläderna jag säljer är i storlek 50-14. De flesta plagg finns mellan 74-140. Det finns även lite damkläder. Just nu säljer jag sommarkollektionen fram till den 23 juni. sen har jag ett uppehåll till augusti då höst kollektionen börjar. Jag kommer förmodligen ha nåt party till här hemma innan sesongens slut men om nån vill titta på kläderna så är ni jätte välkomna att komma hem till mig och kika eller boka in en visning.


Nä nu sk jag lägga mig i hopp om att känna mig utvilad imorgon.


hade

kram

lotta

Ovido - Quiz & Flashcards