Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Lotta - 25 maj 2009 21:00

vaknade i morse och trodde huvudet skulle sprängas trotts att jag låg still på kudden så dunkade det i huvudet. Jag skulle upp 5 och iväg till jobbet men det gick inte alls fick lov att vara hemma idag....uffa får alltid lika dåligt samvete när jag e hemma från jobbet, men det gick bara inte. Vågade inte sätta mig i bilen och köra hela vägen heller då jag var så "lätt irriterad" när ajg tittade. blev värre när jag tittade nästan som ljuskänslig. Ja jag vet det låter som migrän. Har inte haft riktigt så här förut men haft mkt huvudvärk och liknande som detta den sista tiden. Många i min familj har besvär av migrän.

Iaf. så tog jag en ipren på morgonen och la mig en stund till. var lite bättre när ajg vaknade. Men inte helt bra. Var ute lite för att få lite frisk luft. Nu är det nästan helt bra mest lite molande värk, "pirrar" lite i huvudet och så är jag lite känslig i ögonen. Ska jobba imorgon med och har tänkt göra det.


Efter jobbet imorgon ska jag träffa mamma och gå lite på stan. Har lite grejer jag ska kika på så de passar bra. Bla. en ram ska jag leta efter.


Idag åkte bonusarna hem igen. De var kvar en till dag då dagmamman hade semester eller nåt sånt idag.

Hade två visningar igår och det gick jätte bra. De bästa hitintills så nu har jag även nåt mitt säljmål för den här månaden..."klapp på axeln".


Nu ska jag kika lite på city akuten innan det är dags för sängen.


hade

kram

Ovido - Quiz & Flashcards