Alla inlägg under april 2009

Av Lotta - 3 april 2009 20:02

glömde skriva att jag även fixat lite påskris idag. Tänkte först inte göra nåt då vi inte är hemma i påsk, men lite pynt e trevligt ändå..=)

Av Lotta - 3 april 2009 19:55

idag har det vårstädats här hemma. Jag och Elsa har skurat och grejat. Elsa tyckte att det var så skoj att skura, hela hon vart blöt innan de vart klart. Hon skulle plaska en massa i skurhinken hela tiden. Lägger in lite bilder på det.

Vi var även ner till samhället en vända, handlade lite och tvättade bilen. Vi var ju inte direkt ensamma om det, fick stå i en lång kö innan det var dags för vår tur. Fick muta Elsa med majskrokar och russin för att hon inte skulle tröttna helt och hållet. Väl inne i tvätthallen tyckte hon det var jätte spännande och titta på när bilen tvättades. Så nu är den blank och fin.

Så mkt mer har vi inte hunnit med idag. Imorgon blir det mer pyssel här hemma och bakning.


hade

kram

lotta



sol

Av Lotta - 2 april 2009 20:17

vilket underbart väder det varit idag..*njuter*

Idag har micke varit ledig och hemma med oss. Så vi åkte alla tre till kyrkis en stund på fm. Lägger in en bild på Elsa när hon leker där...


Efter lunch tog vi en vända till Insjön till Lager 70. Behöver galonkläder till Elsa nu när det är så blött. Hittade ett jättefint ställ. Brunt och rosa. Hon ska börja på "Knytte" om tre v. så hon behöver ha bra kläder då. Knytte är precis som "Mulle" fast för små barn. Då träffas man med barn och föräldrar går prommenader, ut i skogen och tittar på djur och växter, grillar korv och massa bus ute. Elsa kommer nog gilla det. Hon älskar att vara ute. Ute och upptäcka massa. Det kommer hålla på från slutet av April och hela Maj, sen fortsätter det igen i höst så hoppas hon hinner vara med då med innan det är dags för inskolningen av dagis.


Vi är mkt piggare idag iaf. Elsa är mest snorig och jag är helt pigg. Konstigt trodde jag skulle få världens dunder förkylning.


Få se vad som händer imorgon. Skulle behöva städa, baka och handla. Men men planerar ihop det imorgon istället.


hade

kram

lotta

Av Lotta - 1 april 2009 19:37

vaknade imorse och det kändes som att jag blivit manglad. Huvudet dunkade, öronen värkte och jag orkade knappt kliva ur sängen. Elsa har vaknat x antal gånger inatt säkert för att hon är sjuk och hostat mkt.

Jag har varit helt slut idag med feber. Elsa har varit mkt piggare men inte tillräckligt pigg så hon kunat leka och roat sig utan hon har varit gnällig och klänging.

Micke åkte tidigt i morse då han skulle träffa några kompisar och skjuta pistol innan han skulle jobba kväll. så han är borta precis hela dan. Så här med facit i hand så skulle det varit skönt om han hade varit hemma så att jag skulle kunnat fått lite avlastning när de var som värst. Men ville inte be honom om de, visste hur mkt han sett fram emot att åka och skjuta så det var bara till att bita ihop.


Under em piggnade vi på oss lite och vi båda var rastlösa och klättrade på väggarna här hemma så vi klädde på oss och gick ut i det underbara vårvädret. Tog en liten promenad.

Elsa är piggare nu på kvällen. Snorig men hostar inte alls lika mkt. Själv är jag feberfri har mest en jobbig huvudvärk.

Skönt att det vände så pass snabbt ändå.

Hoppas vi är pigga imorgon så vi kan åka till kyrkis.


hade

kram

lotta

Ovido - Quiz & Flashcards