Alla inlägg den 30 april 2009

Av Lotta - 30 april 2009 19:31

Idag är det valborg men för oss blir det inget firande. Micke jobbar och jag är hemma med Elsa som ska sova. Lite tråkigt men men så är det.


Idag åkte jag till Mora på mogonen hade läkartid kl. 10. Micke och Elsa åkte till kyrkis innan han skulle jobba kväll. Jag stannade kvar i Mora hos V och lilla A så kom micke dit med Elsa innan han skulle åka.

Lilla A var så ledsen när vi var där tror hon hade lite magknip. Lilla gumman inte lätt när de inte kan säga vad som är fel. Det blev bättre efter en stund iaf. så vi tog en skön promenad i solen.

När vi skulle åka hem så blev Elsa jätte ledsen hon skrek nästan hela vägen hem. Hon brukar inte göra det utan brukar somna i bilen och det var just det hon ville nu med men kunde inte somna. När det är ca 4 km. kvar innan vi var hemma så blev hon tyst och somnade....

Hon fick sova en stund men ville inte att hon skulle sova för länge då kl var så mkt. Väckte henne efter en stund och hon blev super ledsen. Så ledsen som hon blir när hon bara vill sova. Spelar ingen roll vad man gör då det går inte att bryta eller avleda henne. Jag provade allt. Till slut satte jag mig med henne i soffan och satte på tvn. hon skrek och skulle inte sitta i mitt knä och rörde jag vid henne så blev hon bara ännu argare. Så hon fick ligga i soffan en stund och lugna sig själv. När hon blivit lugn satte jag henne i mitt knä och då satt vi och kramades jätte länge och hon blev på bättre humör. Sen var det dags för middag, bad och bollibompa. Hon brukar lägga sig 19:30 men idag när kl var 19:00 tar hon nappen i munnen snutten på armen och går iväg från soffan. Jag följer efter och hon går in och vill att jag ska lyfta ner henne i sängen. Trodde hon skulle somna på en gång att hon var så trött, men hon ligger fortfarande och pratar där inne efter 40 min. Men hon somnar väl så småningom.


Hade

kram

lotta

Ovido - Quiz & Flashcards