Alla inlägg den 25 april 2009

Av Lotta - 25 april 2009 21:41

Imorse fick jag lov att ställa larm på klockan. Skulle vara i Falun 9:30. Gör mig iordning och slapp stressa, skönt men tyvärr blev det lite stressigt på slutet ändå. Det var nämligen så att jag hamnade i en bilkö pga. en olycka så fick stå där och vänta i ca. 15 min. Men det gick bra ändå vart några min. sen.

Jag har nämligen varit med på "våra barn" mässan på lugnet. Har varit och visat kläderna jag säljer. Har haft en toppen dag tillsammans med två underbara människor K och H. Det är så kul att visa kläderna alla som ser de ler och bara älskar dom. Har inte stött på nån som inte gillar kläderna, man blir helt enkelt glad av dom. Fick in lite fler visningar så de e toppen.

Har varit där mellan 9.30-17.30 Stått helatiden så nu känns det i benen. Kände inte det där borta för man var så upp skruvad. Men när jag satte mig i bilen på väg hem så var jag nog ganska trött ändå. Jag skulle nämligen ha tankat i Falun hade jätte lite bensin kvar, men det glömde jag helt bort. När jag har kommit halvvägs så kikar jag ner på bensinmätaren och ser då att den nästan är i botten. Ringer min sambo och förvarnar att ahn kanske måste möta mig med en bensindunk. Men konstigt nog så räckte det längre än jag trott.

Kommer ända till Rättvik så jag kunde tanka.


När jag kom hem hade min älskade fixat iordning för att grilla. Vi gav barnen mat och la dom sen åt jag och Micke grillat. Det var så gott..Mysigt att ha lite lördagskväll och äta gott själva utan barn ibland. Man behöver det.


Nu är ajg super trött så det blir nog kudden för mig nu.


hade

kram

lotta


Ovido - Quiz & Flashcards