Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av Lotta - 28 augusti 2010 16:23

Har precis kommit hem efter lite kalas hos min pappa. Han fyller idag och hans fru har fyllt. Lika trevligt som alltid. Elsa tycker så mkt om att åka dit med.

Hon fick även träffa sina kusiner med vilket tyvärr inte blir så ofta.


Resten av kvällen kommer bli lugn ska fixa lite inför morgondagens klädvisning.

Ska ha lite visning här hemma då. Får vänta med att städa tills imorgon ingen ide att göra det tidigare. Dels elsa som lägger leksaker överallt och sen så fäller matilda mkt just nu så det får vänta tills imorgon.


Funderar lite på en sak som jag tror att ajg skrivit om tidigare. Tycker det är så lustigt med vissa personer. Att ibland duger man och ibland inte. Ibland pga. hur man ser ut, klär sig eller väljer för val i livet och ibland har man ingen aning om vad man gjort som gör att man inte "duger". Sånna människor behöver man ju egentligen inte bry sig om eller ha kvar i sin närhet. Men det blir svårt ibland för ibland finns de kvar utan att man kan välja det själv. Eller så börjar de umgås med nån annan som står mig nära. Då känns det både konstigt och ibland svårt att hantera. Som ni säkert redan listat ut så finns detta i min närhet. Vet inte riktigt hur ajg ska hantera det. Har både blivit ledsen och arg. Har ställt frågan till den som står mig nära men det verkar inte tycka att nåt är konstigt. Och den personen är en som känner mig utan och innan men just där verkar inget konstigt.

Hur gör man. SKa man helt enkelt inte bry sig??

Kanske är så att ajg bryr mig för mkt. Men svårt att låta bli då det gör mig ledsen. Ledsen för jag inte vet varför jag inte "duger" längre.


Hade

Ovido - Quiz & Flashcards