Alla inlägg den 17 augusti 2010

Av Lotta - 17 augusti 2010 20:10

I helgen som var så åkte jag och några kollegor till Helsingborg. Det var dags för kickoff för höstkollektionen. Har haft en härlig helg med mycket skratt. Färden började 7 på fredagens morgon i Borlänge. Vi var fyra stycken som åkte här ifårn och sen mötte vi våra kollegor som är med i samma team som oss nere i Helsingborg. De bor i Värmland och tog tåget där ifrån. På fredagskvällen gick vi runt och kikade lite och gick ut och åt. Vi bodde på ett vandrarhem mitt i stan så det var toppen. Enkelt att gå ut och kika då. Sen på lördagen var det dags för kickoff. Men den började inte förän kl 11:30 så jag, Theresia och M gick ut och shoppade lite först. Kickoffen var helt underbart rolig och kollektionen sen då. Vart kär i allt. Massa fint till både mig och barnen. Ska bli så kul att få visa den.

På lördagskvällen gick vi ut och åt tillsammans med M hon som startat Rabdido. Kul att lära känna henne lite mer. Sen på söndagen for vi hemåt igen.

Så nu alla vänner, bekanta, kollegor, ovänner??, okända. ALLA ni som läser denna blogg. Nu är det högtid att boka in visning. Denna kollektion får inte missas.


hade

Ovido - Quiz & Flashcards