Alla inlägg den 9 augusti 2009

Av Lotta - 9 augusti 2009 19:54

Igår fick jag uppleva en av mina födelsedagspresenter. Födelsedagspresenten fick jag av mina systrar och det var en heldag med dom. Dagen började med att vi åt lunch ihop. Sedan vart det mycket prat som alltid när vi träffas som vi gör alldeles för sällan nu förtiden. På kvällen skulle vi iväg till Dalhalla så vi började göra iordning picknick korgen till det. Vi skulle nämligen ha med oss Sushi som vi alla tre älskar. Ingen av oss har gjort det själva förut så det vart till o läsa på. Men det gick jätte bra och var mycket lättare än va jag trodde det skulle vara.

På Dalhalla såg vi Trollflöjten. Jag var först lite osäker då jag inte är så förtjust i Opera. Men den var helt underbar. De hade gjort en moderntappning med roliga och häftiga effekter. Mycket skrat och jättefin sång. Det var lätt att höra va de sjöng vilket gjorde att man hela tiden hängde med i berättelsen.


Efteråt så åkte vi till bowlingen vi ville ta en öl och sitta och prata lite mer. Så vi åkte dit hade jätte skoj vart lite dans med.=)


Lägger in lite bilder.


Hade

Kram 

Av Lotta - 9 augusti 2009 12:36

Har inte blivit något skrivet här på länge. Har inte orkat då ajg varit sjuk. Började i måndags och idag börjar jag kunna känna mig någotsånär frisk. Har haft hög feber och galet onte i magen. Fick lov att åka in på kvällen i tisdag så jag inte kunde hantera smärtan. Fick ligga kvar. De hittade inte felet alla prover såg bra ut, hade höga infektionsprovet. De gjorde en CT men den visade inget heller. De ville att jag skulle ligga kvar längre men jag ville bara hem. Dels för att de inte hade platser så då skulle jag få lov att ligga i korridoren och då blir det inte mkt till vila. Då vilar jag bättre hemma. Skönt iaf att känna att man börjar bli piggare.

Skriver mer senare då jag ska skriva om min födelsedagspresent som jag fick igår..=)

hade

kram

Ovido - Quiz & Flashcards